.

Cap d'any universitari Pacha la Pineda

Cap d'any universitari Pachá la Pineda. Foto Pachá

A pocs dies per acomiadar l’any, molts són els tarrragonins i tarragonines que ja tenen clar quin és el seu pla per dir adéu al 2013 i rebre el nou any 2014, mentre que d’altres comencen a buscar quines propostes ofereix Tarragona per gaudir d’una nit especial i que acostuma a sortir cara. Tàrraco Arena Plaça al centre, Otto Zuzt i Highland a dos cantons oposats de la ciutat i La Zero a la Part Baixa són els principals reclams.

Macrofesta a la Tàrraco Arena Plaça

Després de l’èxit en la Macrofesta de Cap d’any Universitari el passat 19 de desembre a la Tàrraco Arena Plaça, i amb l’experiència d’anys i esdeveniments anteriors en aquest espai, el grup Pachá torna a organitzar la proposta de Cap d’Any tarragoní amb major cabuda de públic, unes 5.000 persones, i paral·lelament el de Reus al Pavelló Olímpic.

L’esdeveniment a la TAP, el centre de Tarragona, obririà portes després de les campanades i s’allargarà fins a les primeres hores del matí, amb els dj’s de Pacha La Pineda, La Cage i Pachito: Dj Moncho, Mime, Frank Invernon i Ivan Verdi, a més dels de Flaix FM com Miquel Fontova, Sergi Domene, Jordi Vèliz, Marçal Ventura, Alex de Guirior i Oriol Torres. El preu és de 30€ i inclou tres consumicions, tot i que també s’ofereix un ‘Pack Amigo’ amb dues entrades per 45€.

Cartell de la festa a Highland

Cartell de la festa a Highland

Otto Zuzt, Highland i La Zero, alternatives

Altres sales d’importància a la ciutat com Otto Zuzt, el Pub Highland i la Sala Zero seran tres alternatives a tres zones diferents de la ciutat. La nova sala tarragonina Otto Zuzt oferirà la única oferta a la seva zona, Francesc Macià, amb la ‘Mascarade Ball’, una Festa amb mascares, a partir de les 00.30h a un preu de 20€ amb dues copes, oferint també el sopar de Cap d’Any al Gastro Lounge a un preu total de 50€. La festa anirà amenitzada amb els dj’s Jobo Fresno, Duo Pop ( Lady Isa & Urko Bornthisway) i Amazing.

El Pub Highland a la Rambla Vella ha preparat una festa fins a les 06.30h que a un preu de 20€ oferirà a més de dues copes, també cotilló, regals, bombons, xocolata i sorpreses. Es complementarà amb altres propostes de la zona com el nou local de Totem Café a pocs metres a un preu de 15€ l’entrada amb dues copes i bossa cotilló de 00.30h a 4h. Altres locals més petits de la zona i la Part Alta no tenen previst cobrar entrada.

Cartell de la festa a Totem Café

Cartell de la festa a Totem Café

Finalment, a la Part Baixa, i a falta d’ofertes que anys enrere s’oferien al Port Esportiu, la Sala Zero comptarà amb una festa a una entrada de 10-13€ l’entrada amb una copa i cotilló o de 15-18€ amb dues copes, el cotilló i un xupito. Formaran part dj’s habituals com Znye Djs i Zero Selectors. Altres sales properes com La Vaqueria obriran amb l’oferta habitual.

-Adrià Recasens-