.

.

TOTS 21

L'Ajuntament es planteja repetir la iniciativa l'estiu que ve. Foto: Cedida

L’Ajuntament es planteja repetir la iniciativa l’estiu que ve. Foto: Cedida

Les tardes del passat dimarts i dijous a la piscina municipal del Morell van ser força especials, i és que, en una innovadora iniciativa i per tal d’apropar l’equipament a la ciutadania, s’hi va traslladar la Biblioteca Montoliu per convertir-se en bibliopiscina. Així, totes les persones usuàries de les instal·lacions, coincidint a més amb l’onada de calor, van poder gaudir de qualsevol dels documents disponibles del fons de la biblioteca durant la seva estada a la piscina.

“Acostar la biblioteca a la piscina ha estat un èxit!”, assegura el regidor de Cultura de l’Ajuntament del Morell, Miquel Roig, que incideix que un dels col·lectius que més ho ha gaudit ha estat el de les famílies. “Sobretot els més menuts, que han passat dues tardes refrescants i de lectura en família, amb pares i mares que han valorat la proposta molt positivament”, explica.

De fet, “els documents estrella de les dues tardes van ser els contes, els còmics i les revistes”, detalla Roser Parra, la bibliotecària del municipi. Regidor i bibliotecària avancen que ja es planteja repetir l’experiència l’estiu que ve, “potser ampliant-ne l’espai, augmentat els dies en què s’ofereix el servei o, fins i tot, introduint-hi activitats com contacontes o tallers”.

V.Tapias