.

.

TOTS 21

El Nàstic no vol cedir punts a casa aquest 2015. Foto:Nàstic

El Nàstic no vol cedir punts a casa aquest 2015. Foto:Nàstic

El Nàstic tanca aquest diumenge a les 12 del migdia la primera volta de la lliga. Els grana ho fa rebent al Villarreal B al Nou Estadi i amb la intenció de sumar el que seria la quarta victòria consecutiva per primer cop aquesta campanya.

L’equip de Vicente Moreno tindria fins i tot la possibilitat d’aconseguir el títol honorífic de campió d’hivern en cas de victòria i ensopegades d’Hércules i Espanyol B.

Els grana es troben a un punt del líder, l’Hércules, i amb els mateixos punts que el filial de l’Espanyol B.  El Villarreal B però no serà ni molt menys un rival fàcil ja que l’equip que entrena, Paco López, arriba a Tarragona a només quatre punts del Nàstic i amb ganes d’entrar de nou en els llocs de Play-off.

El futbol més alegre del filial groguet pot ser una bona senyal per un Nàstic que ha tingut molts més problemes amb els equips que s’han vingut a tacar al Nou Estadi.

MERCAT OBERT

Aquest diumenge si Vicente Moreno ho creu convenient el darrer fitxatxe grana, Xisco Muñoz, ja podria debutar amb el primer equip un cop el club ha tramitat la seva fitxa en el lloc de la de Javi Martínez.

L’arribada de Xisco i la marxa de Javi Martínez, no seran els únic moviments d’aquest mercat d’hivern que s’ha obert avui i es tancarà el pròxim 31 de gener.

Els grana busquen incorporar un mig volant per enfortir el mig del camp. Segons publica el Diari de Tarragona, el Nàstic s’hauria interessat per, Abel Suàrez, migcentre creatiu que actualment juga a La Roda i que l’any passat va aconseguir l’ascens a 2A amb el Leganés. El jugador té 23 anys i està cedit pel Tenerife. Suàrez pertany a Promoesport, accionista majoritari del Nàstic, fet que podria facilitar la seva arribada a Tarragona.

Quim P. Casadesús