.

Festa hivern 2020

Aquest passat dimarts, es va celebrar la Festa d’Hivern de les Jornades Esportives al Pavelló Municipal del Morell, que va aplegar més de 100 usuaris, acompanyats dels seus tècnics, de diferents tallers i centres ocupacionals del Camp de Tarragona i uns 50 alumnes de 1r de BAT de l’Institut del Morell, que van ajudar a la dinamització de la trobada, conjuntament amb el grup de voluntariat i tècnics del Consell Esportiu del Tarragonès.

Una vegada els diferents grups arribaven, s’anaven incorporant lliurement a les diferents estacions lúdiques i esportives definides. Després d’aquesta part, un grup de ball de l’institut va dirigir una sessió musical molt engrescadora. La festa va concloure amb un refrigeri per gentilesa del Forn Ribas de Perafort i el lliurament d’obsequis facilitats per l’ajuntament del Morell, que van lliurar la presidenta del CET, Estefania Serrano i la regidora d’Ensenyament, Igualtat i Joventut i, alhora també, vicepresidenta institucional del CET, Rosa M. Sánchez.

Van participar els 8 centres següents:

Fundació Sta. Teresa del Vendrell; Aprodisca Montblanc; Aprodica La Selva; Taller Baix Camp de Reus; Fundació Estela de Tarragona; Centre SOLC de Tarragona; Fundació Onada Torredembarra i Tarragona.

Total participants: 103

Aquesta festa tanca, des de fa tres edicions, el 1r bloc de les XXIV Jornades Esportives (setembre-desembre), tot esperant a la seva reanudació amb el 2n bloc, amb la programació de 11 activitats més des de febrer a juliol.