.

 Satisfacció entre els diferents expositors per les possibles operacions comercials que es visualitzaran en les setmanes vinents


Satisfacció entre els diferents expositors per les possibles operacions comercials que es visualitzaran en les setmanes vinents

La 12a edició de la Fira Marítima Costa Daurada ha tancat portes aquest diumenge al vespre després de tres dies d’activitat. El president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha assegurat que hi ha satisfacció entre els expositors per les possibles operacions comercials que es visualitzaran en les pròximes setmanes. “Les fires solen ser un primer contacte entre clients i expositors per dies després, tancar un acord comercial”, ha assegurat Vallverdú. Amb tot, el president del Club ha admès també que la meteorologia -la pluja del divendres i el fort vent del dissabte-, ha obligat a fer petites modificacions en algunes de les activitats programades tot i que sense canvis importants. El diumenge ha estat el dia de màxima afluència de visitants que han pogut gaudir de les diferents activitats i exhibicions programades.

El president Ramon Vallverdú ha insistit un cop més que la celebració de la Fira Marítima Costa Daurada es pot dur a terme gràcies la col·laboració público-privada amb l’aposta dels empresaris del sector. Entre les diferents activitats del cap de setmana destaca l’afluència de gent a la presentació del vehicle elèctric d’Audi E-Tron, la xerrada de Pesca Sostenible realitzada per Mario Vizcarro, secretaride la Federació Catalana de Confraries de Pescadors així com les presentacions de la Regata Carla i el Projecte de Vela Accessible gràcies a les col·laboracions amb la Fundació Johan Cruyff i Fundació La Caixa.

D’altra banda, la Travessia del Port, celebrada aquest diumenge, també ha tingut una molt bona xifra de participants amb una cinquantena de nedadors del Club Natació Cambrils. L’helicòpter de Salvament Marítim també ha estat un punt de màxima afluència de gent que ha volgut visitar-lo per dins. De fet, l’organització assegura que hi ha hagutun augment de participació en les diferents activitats i demostracions programades per l’edició d’enguany fet que consolida l’aposta per aquest tipus d’accions en el programa de la Fira.Finalment, la proposta culinària exclusiva del restaurant del CNCB durant els dies de la Fira Marítima i l’exposició de vaixells creats amb material sostenible feta pels alumnes de les diferents escoles del municipi tanquen el seguit de propostes rellevants.

La 12a edició de la Fira Marítima ha servit també per difondrede manera directa i personalitzada les activitats del Casal del Mar i les activitats d’estiu del Club així com aconseguir una bona captació de persones interessades en les diferents titulacions nàutiques que oferta l’Acadèmia Nàutica del CNCB.El CNCB i el Comitè Organitzador de la Fira Marítima començaran a treballar en les pròximes setmanes en la 13a edició de la Fira per compartir d’una banda, les impressions d’aquesta última edició i oferir una nova programació plena d’activitats de cara el 2020.