.

La carretera de Reus a Cornudella de Montsant, la comarcal C-242 que comunica el Baix Camp amb el Priorat, continua tallada aquest dissabte i podria estar així tot el cap de setmana, segons Trànsit. La ruta va quedar tallada en els dos sentis de la circulació a primera hora de la tarda de divendres per una espectacular esllavissada de grans roques que s’havien desprès per la intensa pluja.

Trànsit informà a Tarragona21 que el tall havia estat comunicat vint minuts abans de les cinc de la tarda. S’ha hagut d’habilitar una ista forestal que passa per l’embassament de Siurana com a via alternativa.

La carretera és la via princial que s’usa des del pla del Camp de Tarragona per accedir a Cornudella de Montsant, La Morera, la Serra de Montsant, Siurana, Prades o Ulldemolins, entorns eminentment turístics.

El lloc es troba a tres quilòmetres abans d’arribar a Cornudella, passat el conegut restaurant de la Venda del Puvill i a tocar del desviament per anar al pantà de Siurana. No hi ha hagut víctimes.

D’altra banda, els Bombers han hagut d’intervenir el divendres en un total de nou accidents que s’han produït a les carreteres tarragonines, una xifra més elevada de l’habitual, han informat per la seva part fonts dels Bombers. Es tracta d’accidents lleus sense ferits provocats en la seva major part per la pluja continuada que està caient durant tot el dia.

El Servei Meteorògic de Catalunya havia registrat 30 litres per metre quadrats caiguts a l’estació de control de Constantí fins a les 13 hores.

Redacció