.

.

TOTS 21


Imatge d’arxiu d’una edició anterior de la Fira Marítima. Foto: Tots21

L’Ajuntament i el Club Nàutic Cambrils han decidit suspendre la celebració de la 13a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada (FMCD), que estava prevista pels dies 14, 15 i 16 de maig, i traslladar el certamen al 2022.

En un comunicat, assenyalen que l’evolució actual de la pandèmia de la covid-19 i les restriccions vigents fan “impossible” dur a terme l’activitat “amb totes les garanties”. L’organització lamenta la situació, atesa la importància de la fira com a plataforma de negoci per al sector nàutic i pel municipi, però apunta que, per responsabilitat, “el millor és centrar els esforços en fer realitat la 13a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada l’any 2022”.

Les institucions impulsores apunten que l’objectiu és aconseguir que la fira faci un salt endavant en qualitat i en nombre d’expositors. Per això, l’edició del 2022 espera poder comptar amb “les millors empreses” catalanes, valencianes, balears i d’altres indrets. Així mateix, es treballarà per atreure visitants de tota la costa catalana, la vall de l’Ebre, Lleida, el País Basc i Andorra.