.

Randy Greer, en una imatge promocional

Avui dijous es posen a la venda les entrades pels tres grans concerts del Festival Dixieland que es faran al Metropol, que són Randy Greer Quintet, Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, i en tercer lloc, Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Fortuny. Amb aquests caps de cartell de reconegut prestigi, l’Ajuntament fa la seva aportació al Festival que aglutina tan el concepte internacional, amb Randy Greer, com el foment de la producció local, amb els tarragonins Roger Benet o Xavi Torres, entre d’altres.

Les entrades per a aquests tres concerts de pagament es poden adquirir a través de les taquilles del Teatre Metropol, Tarracoticket i Atrapalo. El preu dels concerts és de 14€ pel de Randy Greer i 12 i 12€ pels altres dos, però també hi ha disponible l’Abonament Dixie per assistir als tres espectacles, per un preu únic de 28€.

Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band

Els concerts

Randy Greer Quintet serà el primer a actuar al Teatre Metropol dins el Festival i ho farà el proper dijous 10 d’abril a les 20h. El cantant nord-americà és un dels cantants més sòlids del jazz i influenciats per aquest món, ja que és nét del bateria de Duke Ellington, Sonny Greer; i ho fa seguint el llegat, la veu i l’estil de Nat King Cole.

Xavi Torres Trio Feat

El segon Gran Concert al Teatre Metropol anirà a càrrec de Roger Benet i la Vicens Martín Dream Big Band, que es podrà veure l’endemà, el divendres 11 a les 20h i que ofereixen la veu i la música respectivament, presentant un concert únic i explosiu que situarà en una mateixa escena les cançons del nou disc del particular creador tarragoní, Ciutòpolis.

Finalment, el tercer concert del Metropol, serà a càrrec de Xavi Torres Trio Feat: Perico Sambeat i Llibert Foruny, el 12 d’abril a les 20h, que presentaran un concert especialment creat pel Festival i on el més espectacular serà veure aquest jove pianista tarragoní, Xavi Torres, acompanyat dels reconegudíssims saxofonistes Sambeat i Fortuny.