.

.

TOTS 21

Les entrades del festival ‘Jo no em quedo a casa Tarragona’, que tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos, surten a la venda aquest divendres, coincidint amb l’aniversari del primer festival per internet que es va dur a terme durant el confinament. L’esdeveniment, en format presencial, comptarà amb l’actuació de Joan Masdéu i Joan Rovira, el divendres 25 de juny, i de Pepet i Marieta i Roba Estesa, el dissabte 26. El preu de l’entrada per assistir al festival un dia és de 20 €. L’abonament pels dos dies de concerts és de 30 €. Com a promoció exclusiva, durant els primers vint-i-vuit dies, s’oferirà la possibilitat de comprar l’entrada amb un pack de marxandatge (samarreta i  mascareta) a un preu més econòmic. El pack d’una entrada té un cost de 29,90 € i el pack amb entrades pels dos dies, de 39,90 €. Es poden adquirir al web www.jonoemquedoacasa.cat, a través de Wegow.es.

Per tal de commemorar el primer festival de música en línia per Instagram, just ara fa un any, aquest cap de setmana es retransmetran els concerts dels diferents artistes que hi van participar. Els dies 19, 20 i 21 de març, es podran reviure les actuacions del primer cap de setmana de confinament a través del compte del festival de l’anomenada xarxa social. Els concerts s’iniciaran a les 17:00 h i finalitzaran a les 20:30 h.

Presentació de l’espot publicitari

També coincidint amb l’aniversari, l’organització presenta l’espot publicitari de l’esdeveniment. Aquest, vol llençar un missatge de força davant la situació de crisi sanitària. L’objectiu que persegueix el vídeo és el de donar suport a totes les persones i sectors que han patit les conseqüències de la Covid-19; que són precisament els valors que vol transmetre el festival. L’espot es pot veure a YouTube o al compte d’Instagram de @jonoemquedoacasa.

Redacció