.

La web de compra d’entrades de Trapezi ja es troba disponible. Foto: Cedida

Aquest dimarts, Diada de Sant Jordi, surten a la venda les entrades de la 28a edició de la Fira de Circ Trapezi Reus. Les entrades i tota la programació es podran consultar a la nova web del Trapezi a partir de les 12:00 h del migdia del dia 23 d’abril. Des de l’organització i tal com s’ha fet en les darreres edicions, es vol fer coincidir la celebració de la Diada amb l’inici de la venda d’entrades per tal que la ciutadania pugui regalar llibres, roses i circ.

Del 8 a l’11 de maig, la màgia torna a Reus amb la celebració de la 28a edició de la Fira Trapezi, una cita que reunirà un any més les millors propostes de circ contemporani de la ma de companyies de renom tan internacionals com nacionals.

Enguany, la nova edició oferirà una programació per a tots els públic, formada per gairebé quaranta propostes artístiques i una setantena de representacions, que mostrarà els diversos formats i disciplines de circ tractant temes com la conciliació i la maternitat, el gènere o la salut mental.


Altres notícies:


En aquesta edició hi haurà un equilibri entre grans caps de cartell internacionals com la Cia. Colectif Malunés, Marcel et ses drôles de femmes, Cirque Inextrémiste o Wes Peden; amb propostes joves i locals com la Cia. Oriol Borràs, Joan Català o Marilen Ribot.

A més a més, la Fira també comptarà amb referents sèniors del circ català que acumulen una gran trajectòria com la Escarlata, formada per Bet Miralta i en Jordi Aspa, que seran els encarregats de representar el primer espectacle de l’edició amb “La grUtesca”, LocoBrusca o Tortell Poltrona, que participarà en el ja tradicional Cabaret.

Per a gaudir dels diversos espectacles, les entrades es podran aconseguir a través de la web oficial de la Fira: www.trapezi.cat