.

Maria Roser Seriol, atenent el telèfon aquest matí. Foto: Tarragona21

Maria Roser Seriol, atenent el telèfon aquest matí. Foto: Tarragona21

Un cinquè premi, el número 70.481, ha estat venut a l’administració de loteries del carrer Falset de Tarragona, al barri de Torreforta. També ho ha fet a Sort. Eren les 10:02 hores quan sortia el número.

S’han venut 32 sèries, és a dir, gairebé dos milions d’euros. La propietària es diu Maria Roser Seriol, i es tracta de l’administració número 14 de la ciutat. Es troba a Torreforta, just davant del camp de futbol municipal. Els números s’han venut a dos bars, el bar Gómez de Torreforta, i el bar Jubilsa, a Campclar, aquest últim davant la comissaria dels Mossos. Ja ha vingut al lloc gent interessada. La resta del 70.481 ha estat venut a finestreta.

Una agraciada, junt a l'administradora. Foto: Tarragona21

Una agraciada, junt a l’administradora. Foto: Tarragona21

“Són gent corrent, treballadors”, els agraciats, ha dit a Tarragona21 Maika, treballadora de l’administració. “Enguany creiem que no ens tocaria i quan ho ha fet no m’ho creia”, diu. Es tracta d’un número que sempre venen i al qual estan abonats els dos bars. Maria Roser Seriol ha recordat que porta 25 anys al capdavant de l’administració i aquest és el primer premi que dóna. “la gent és feliç, molta gent agraciada es troba a l’atur, i també hi ha molts immigrants

Un dels agraciats, mostrant còpia del número premiat. Foto: Tarragona21

Un dels agraciats, mostrant còpia del número premiat. Foto: Tarragona21

Un dels agraciats, l’Allal, pare de tres fills i d’origen marroquí, informava haver guanyat 6.000 euros: “Faré les compres pels meus fills i la meva dona”.

El primer quart premi de la Grossa, el 52.215, ha aparegut a les 9:56 hores. Són 200.000 euros la sèrie. S’ha donat la circumstància que una de les persones presents al saló de loteries s’ha pensat que tenia el dècim agraciat, però ha estat un error. Ha caigut a Alcorcón, Madrid, Alacant, Màlaga, Oviedo o Chiva.