.

.

TOTS 21

Imatge simulada del Gastromercat. Foto: Cedida

Imatge simulada del Gastromercat. Foto: Cedida

Reus Mobilitat i Serveis ha publicat, amb data de 13 d’abril, l’anunci de licitació dels treballs d’execució del projecte de reactivació i transformació integral del Mercat Central. El valor estimat del contracte és de 1.546.418,44 € i el pressupost base de licitació 1.288.682,03 €. Les obres inclouen dos lots:

  • Les obres de reforma del Mercat Central amb el Projecte d’execució de la reordenació de l’espai públic i de l’accés principal del Mercat Central de Reus», creació d’una nova plaça elevada i adaptació dels accessos per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda.
  • El Projecte d’ampliació i de millora de l’eficiència energètica del sistema de climatització del Mercat Central. Import:

El termini de presentació d’ofertes finalitzarà el 10 de maig de 2023. L’anunci es pot consultar al següent enllaç: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/200032816.

Les obres de reordenació de l’espai públic i de l’accés principal del Mercat permetran desenvolupar un nou espai destinat a la venda i la degustació, que donarà un nou servei a la ciutadania i que dotarà de valor afegit el Mercat Central. El nou espai comptarà amb dues zones diferenciades: una d’interior amb una superfície de 440 m2, on abans hi havia un autoservei que va tancar fa poc més de tres anys, i una d’exterior, de 450 m2 més, que resulta de la reforma de l’accés i la creació d’una plaça elevada, mantenint l’estructura original de la façana però potenciant l’accés de vianants pel carrer de Sant Joan.

Els terminis d’execució de les obres seran d’entre 5 i 6 mesos un cop licitades.