.

El Nàstic ha guanyat sobre la botzina. Foto: Nàstic

El Nàstic ha tocat el cel en el darrer suspir gràcies a un gol salvador de Mario Rodríguez al minut 98. SuperMario ha trencat l’empat a un davant el Tarazona, un resultat que semblava seria definitiu al Nou Estadi Costa Daurada.

Un gol de Jaume Jardí als 18 minuts ha obert la llauna d’una victòria balsàmica per al Nàstic, que s’havia complicat enormement a l’inici de la segona part, quan Cubillas ha fet l’empat en una errada de Varo.

Jardí ha rematat certerament una centrada precisa d’Escudero, però Cubillas, al minut 46, sembrava la incertesa entre l’equip tarragoní. Al descompte, Mario Rodríguez ha obrat el miracle assolint el 2-1 definitiu. Els grana han escalat fins a la cinquena posició de la taula classificatòria.

Després d’una arrencada amb poca força per part dels grana, però amb ganes d’obrir la llauna i rematar ràpid el partit contra un dels equips més fluixos del grup, arribaria el gol del reusenc que semblava que, donada la feblesa del rival, podia ser suficient per sumar tres punts i donar-li un respir a Dani Vidal. Però una errada garrafal del porter grana a la represa donaria vida al Tarazona. Li passaria allò que no li pot passar mai a un porter: confiar-se en una centrada fàcil, de manera que la bimba se li ha escapat entre les mans i Cubillas s’ha trobat amb un gol regalat.

Els grana s’han bolcat a l’àrea contrària per intentar esmenar la pífia i Jardí ha tingut el gol de la victòria, però sense encertar el remat des del segon pal. Varo donaria una alegria salvant la victòria visitant i Mario remataria la feina en el darrer suspir.