.

Més del 50% dels candidats són nous, el 52% són dones i un 30% són joves de menys de 30 anys.

Més del 50% dels candidats són nous, el 52% són dones i un 30% són joves de menys de 30 anys.

Més d’un 35% de les persones que acompanyen a Pere Granados dins la candidatura SUMEM PER SALOU, representen i estan vinculades amb entitats i associacions de Salou. Segons el candidat a la reelecció, “el teixit associatiu de Salou té una bona presència dins la candidatura, i això fa que puguem dir que el nostre projecte per Salou ha tingut la voluntat d’incorporar representació d’entitats i col·lectius que treballen en el món cultural, juvenil, veïnal, festiu i empresarial del municipi”.

En aquest sentit va afegir que “Sumem per Salou neix com un projecte polític plural i transversal, municipalista i obert a la diversitat de sensibilitats, d’idees, i col·lectius, i per això el món associatiu també forma part d’aquesta diversitat que caracteritza Salou”. El candidat a la reelecció Pere Granados va afegir també que “formem un equip que representa una gran diversitat de col·lectius del teixit social, de sectors, de comunitats i de sensibilitats; representem el Salou que suma, que uneix i que integra; i això garanteix estabilitat, diàleg i consens”.

També remarcava que aquesta nodrida representació demostra que “la candidatura aposta per persones molt implicades amb la vida social i ciutadana, il·lusionades per col·laborar i treballar per la seva ciutat, que volen aportar els seus coneixements i idees en benefici del progrés de Salou i la qualitat de vida de les persones”.

Membres de la llista vinculades amb entitats i associacions

Xavier Montalà. Membre dels Gegants de Salou, Grup Esplai, Diables, Bruixes i Confraria de Pescadors. Cap de Colla dels Atabaladors i els Canons d’en Pascual. President del Cor Jove Vila de Salou

Arantxa Rojí. Monitora Escola de Futbol Sala de Salou.

Àlex Savé. Secretari de l’Associació de Veïns Salou Est.

Catalín Timofte. President de l’Associació de Romanesos de la Comunitat de Salou.

Pedro Madrona. Vicepresident de la Asociación Cultural Aragonesa.

David Herrera. Associació Connecta’t Jove Salou.

Elaine MacParland. Presidenta ASETS.

Carme Cárdenas. Presidenta Federació de Grups de Dones del Tarragonès.

Dàmaso Antolín. President Associació Urbanització Colina del Sol.

Antònia Tuset. Vicepresidenta Associació de Veïns i Propietaris del Mirador de Salou.

Galia Nikolova. Presidenta Associació Búlgara de Salou.