.

Imatge del xoc disputat a Martorell

L’Ibersol CBT es desplaçava a Martorell, una de les pistes més complicades de la lliga tot i que el CB Martorell encara no havia aconseguit guanyar cap partit. El rival dels blaus no ha posat les coses gens fàcils als de Berni Álvarez, que han hagut de treballar cada minut del partit per poder sumar la tercera victòria consecutiva (71 – 75).

La primera cistella del partit se l’anotava el Martorell, però un triple de Pape i dos punts de Ferran capgiraven el marcador només iniciar-se el partit. Els dos equips començaven amb certes imprecisions, errades i pilotes perdudes. El marcador era baix, 8 a 9 pel CBT en els primers cinc minuts de partit i als blaus els costava mostrar un joc fluid i eficaç. El Martorell no sabia aprofitar el desencert visitant, pel que el marcador seguia inmòbil. Jaume Zanca s’encarregava de trencar aquesta dinàmica després d’una bona lluita pel rebot, però els blaus es desinflaven una mica al final del quart i acabaven cedint-lo per 16 a 14.

El Martorell començava el segon quart manant en el marcador 19 a 17. Apareixia llavors Dani Tugores amb un 2+1 per tornar a posar els seus per davant. L’alternança de punts era constant, i cap dels dos conjunts aconseguia una diferència més enllà de dos o tres punts. La igualtat era la tònica del segon quart fins que quatre punts de Ferran, una antiesportiva materialitzada per Tugores i un triple de Duch posaven un 22 – 31 al marcador, esperançador després de la igualtat fins al moment (minut 5 del segon quart). El CBT havia despertat i era capaç de mantenir una distància de 10-11 punts durant bona part del quart. Un parell de males decisions de l’equip blau i l’empemta local portaven el partit al 35 – 40, marcador amb el que s’arribava al descans.

A la represa, el CBT mostrava la mateixa concentració. Un triple només començar de Duch donava confiança als de Berni Álvarez, que recuperaven el +10. Això feia que els nervis s’apoderessin dels locals, que amb tècnica inclosa, donava una mica més d’ales als del Serrallo. El CBT seguia apretant la seva defensa per poder córrer a l’atac i arribar, d’aquesta manera, amb cert avantatge al quart decisiu. 55 – 63 pels blaus al final del tercer període.

Amb l’inici del darrer quart es tornava a ajustar el marcador. El CB Martorell sortia a per totes i l’Ibersol CBT havia d’aturar aquesta embranzida. Una vegada la defensa blava es tornava a imposar sobre el parquet, era el moment perquè Tugores i Fernández tornessin a dirigir els seus de cara al final del partit. El CBT entrava als darrers tres minuts de partit deu punts per sobre del Martorell (63 – 73), però els locals no es rendien i seguien complicant el partit als blaus. David Fernández anotava una cistella fàcil a falta d’un minut i mig, mentre que el Martorell errava les dues rèpliques de que disposava. Ja no hi havia temps per més i l’Ibersol CBT aconseguia d’aquesta manera la tercera victòria consecutiva.