.

Cornellà. Partit de futbol de segona B entre el Cornellà i la Pobla de Mafumet. Foto:L'Esportiu/ElPuntAvui

Cornellà. Partit de futbol de segona B entre el Cornellà i la Pobla de Mafumet. Foto:L’Esportiu/ElPuntAvui

Ha marcat fins ara vuit gols amb el filial grana aquesta temporada a Segona B, gols espectaculars com el que va fer la Rico Pérez d’Alacant i gols decisius per l’equip de Martín Posse.
Stéphane Emana s’ha convertit en el davanter referència de La Pobla de Mafumet i ara el Nàstic ha fet oficial la renovació del seu contracte per tres temporades, fins al juny del 2019.
Stéphane Emana signa el seu contracte pocs dies abans d’obtenir la seva doble nacionalitat i per tan poder jugar al filial i al primer equip com té intenció el cos tècnic.
Stéphane és el davanter que busca el Nàstic amb projecció i no taparia les portes a l’arribada d’una possible altre nou. Els grana segueixen intentant tancar negociacions amb Kalu Uchu en aquest mercat d’hivern. L’alt cost de la fitxa de moment atura una oporació que el club veuria amb bons ulls tancar. Actualment Vicente Moreno només té a Marcos després de la lesió d’Álex López, com a nou referència. Stéphane és un jugador jove, ràpid i explosiu lluny de les característiques de Marcos, un jugador amb més pes dins el joc de l’equip per la seva feina tàctica sobre el camp.
El davanter camerunès però és la peça perfecte perquè podria compaginar els dos equips Pobla i Nàstic i donaria una alternativa més a Vicente Moreno.
Veure la dubla Achille – Stéphane sobre la gespa pot ser un moment històric a Can Nàstic quan dos germans, de pare en aquest cas, es tornin a trobar sobre la gespa amb la samarreta grana.
Stéphane Emana com a jugador extracomunitari no podia pujar fins ara al primer equip del Nàstic.
Martín Posse podria perdre a Emana i a Jordi Calavera les pròximes setmanes. El lateral de Cabra ha jugat el seu desè partit amb el primer equip i no podrà tornar a baixar a La Pobla. Cala ja és jugador de ple dret del primer equip i ara haurà de renegociar la seva renovació.

El gol d’Stéphane Emana al camp de l’Hércules.