.

Imatge del grup 'Status Quo'. Foto: Xarxes Socials

Imatge del grup ‘Status Quo’. Foto: Xarxes Socials

La banda britànica Status Quo fa escala a Tarragona en la seva gira mundial “The Last Night of the Electrics”. El concert, anunciat el passat mes de març, tindrà lloc aquest dissabte a la Tarraco Arena Plaça, a partir de les 22h. L’obertura de portes serà dues hores abans.”The Last Night of the Electrics” és un repàs per tota la història i grans èxits de la banda de Francis Rossi des de la seva fundació, el 1962.

El concert suposarà, a més, l’última oportunitat de gaudir de la seva música en format elèctric, ja que els britànics han anunciat que aquesta serà l’última gira mundial de la banda i que, a partir d’aquí, només se’ls podrà veure en format acústic. Status Quo arriba a Tarragona després d’actuar amb èxit al Festival de Cap Roig i sense el guitarrista Rick Parfitt, que es recupera d’un infart. El substitueix el fill del baixista de la mítica banda britànica.

El concert forma part de la programació del Festival Imaginat 2016.
Les entrades, amb un preu mínim de 45 euros, encara es poden adquirir a les pàgines web de Zero Produccions i de la TAP i en les principals plataformes de venda d’entrades.