.

El candidat ha protagonitzat l’acte final de campanya a Reus

“Si sortim a votar en massa el diumenge, hi haurà un canvi a Espanya liderat per Albert Rivera”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Tarragona a les eleccions generals del 28 d’abril, Sergio del Campo, en l’acte final de campanya a Reus. On ha recordat que “el 21-D, Ciutadans va guanyar les eleccions a Catalunya, avui governem a Andalusia i ara estem a pocs vots de poder fer fora a Sánchez de la Moncloa”.

Acompanyat per la candidatura de Cs al Congrés per Tarragona, la portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, la portaveu municipal de Cs a Reus, Débora García, i simpatitzants i afiliats de la formació, Del Campo ha celebrat que “estem a dos dies que Ciutadans pugui governar Espanya després de quaranta anys de bipartidisme de la mà del nacionalisme”, i ha advertit que “si ens quedem a casa, seguirà Sánchez en Moncloa amb Torra manant i Iglesias pujant els impostos”.

Per part seva, la diputada i senadora de Cs, Lorena Roldán, ha defensat l’opció de Ciutadans com “la millor candidatura per frenar la intolerància del nacionalisme”. I ha recordat que la plaça del Baluard de Reus “és un exemple del rostre antidemocràtic i radical del separatisme” perquè “va ser on es va assetjar i es va intentar expulsar als cossos de seguretat de l’Estat quan feien el seu treball durant el cop a la democràcia”. Així mateix, ha assegurat que “en Cs no tenim por i continuarem defensant els drets i llibertats de tots els espanyols perquè no hi ha lleixiu suficient o amenaça que ens impedeixi anar a qualsevol racó d’Espanya”, referint-se a les actuacions dels radicals a Torroella de Montgrí.

Per part seva, el diputat de Cs al Parlament de Catalunya, Matías Alonso, ha defensat “el projecte de centre, de reforma i progressista per a tots els catalans i per a tots els espanyols que és Ciutadans”. I ha recordat que Reus és taronja perquè “1 de cada 3 reusencs són de centre, són progressistes i confien en Cs”.