.

El Nàstic no tindrà descans per digerir els dos partits perduts consecutius i rebrà aquest dimecres dia de Tots els Sants el Barça B (18.00 hores pel tal de no coincidir amb la jornada de Champions League) per recuperar el partit suspès arran dels incidents de l’1-O. El partit els igualarà a jornades disputades amb la resta d’equips de Segona i pot suposar la sortida de les posicions de descens, on els granes van tornar a caure (és 19è amb 11 punts) després de la derrota de dissabte contra el Lugo. La setmana es clourà amb la visita al camp del Valladolid, que diumenge passat va empatar a camp del Reus (2-2).

Els blaugranes (14ena posició amb 14 punts) atresoren qualitat suficient com per amargar una afició que està vivint sotracs emocionals cada jornada. Encara que, per ser justos, afronten el partit amb dubtes, especialment després de l’últim empat (1-1) al Miniestadi davant el Sevilla Atlètic.

I el relat de la prèvia necessita, com sempre, parlar de les baixes. Ni Eddy, Tejera Emaná i Perdomo podran estar a disposició de Rodri. Recupera, això sí, Abraham després de complir sanció i podria entrar directament a l’onze titular. La llista de convocats també incorpora Uche, malgrat que no sembla pugui estar plenament recuperat físicament i la seva presència almenys en l’onze inicial s’agafa amb pinces. Brugui va deixar bon sabor de boca contra els gallecs i torna a estar entre els nominats, a l’espera de quins són els descartats.

La llista de 21 convocats la composen Dimitrievski; Kakabadze; J. Jiménez; Xavi Molina; Gaztañaga; Zahibo; Delgado; Uche; Juan Muñiz; M. Barreiro; Assoubre; Maikel Mesa; C. Blanco; Perone; A. Bustos; Suzuki; Tete; Abraham; Brugui; Sandro i Bernabé.

Ja posats de tòpics de rodes de premsa, també cal fer fer esment a l’actitud. De la manca d’actitud per ser precisos en aquest cas. “No hi va haver la sensació de que fossim competititus” contra el Lugo, admetia el tècnic grana en la roda de premsa prèvia a l’encontre, que també va veure com alguns jugadors “van baixar els braços”. “Hem de ser més forts mentalment”, explicava l’entrenador donant a entendre que la temporada convulsa comença a passar factura no només a les cames. La intenció està clara: “No decebre a la nostra gent” en una jornada propensa a monstres d’Halloween.