.

.

TOTS 21


Sergi Pedret i Isabel Gómez. Foto: Cedida

Novetat sonada a les municipals de 2023 a Riudoms. Hi haurà doble candidat/ta a l’Alcaldia per Junts, és a dir, si Junts es fa amb l’Alcaldia, dos candidats compartiran l’Alcaldia dos anys un i dos anys l’altre. Un home i una dona, l’actual alcalde, Sergi Pedret, i la periodista Isabel Gómez, coneguda per la seva tasca professional a BASF, sumen aquesta fórmula que només es coneixia a ERC d’Altafulla en l’actual mandat -i a ERC de La Selva també en 2023-.

Junts per Riudoms ha presentat aquest dissabte, en un acte al Teatre Auditori Casal Riudomenc, els seus candidats a l’alcaldia per a les pròximes eleccions municipals del 2023. L’actual alcalde Sergi Pedret Llauradó i la periodista Isabel Gómez Fargas, en un format de co-candidatura, seran les apostes de la formació per a la pròxima legislatura.

La fórmula de la candidatura, mai abans vista a Riudoms, respon a una voluntat de lideratge compartit i s’aplicarà en un format de 2+2: els dos primers anys serà alcalde l’actual batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumirà el rol Isabel Gómez. “La suma multiplica i aporta experiència, la suma ens porta a la col·laboració, la suma sempre és més, perquè sumant som millors i nosaltres venim a aportar el millor de cadascú”, ha dit Pedret, preguntat per aquest nou sistema. “Pensem en una co-candidatura buscant un nou model de lideratge: el lideratge distribuït o compartit. I això, no sols és trencador i suma, si no que ens aporta agilitat, empoderament, innovació i corresponsabilitat”, ha afegit Isabel Gómez.

Una co-candidatura d’elit que arriba per sumar

El principal objectiu de la co-candidatura és sumar lideratges i trencar motlles. És per això que s’ha volgut comptar amb la figura de la Isabel Gómez per co-liderar el projecte de Junts, en una aposta per convertir-se -en assumir l’alcaldia- en la primera alcaldessa de la història de Riudoms. Llicenciada en Publicitat, RRPP i Periodisme, amb un màster en Direcció de comunicació, el seu currículum suma onze anys d’experiència a l’empresa líder mundial del sector químic BASF, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent ,diversitat i inclusió.

La faceta professional de Gómez beu també de la seva llarga experiència com a esportista d’elit, ja que està vinculada des de fa anys al món del triatló i va participar, tot just fa un mes, en el Campionat del Món d’Ironman a Hawaii, una de les proves esportives més dures del món.

Un acte trencador i reivindicatiu

L’acte va comptar amb la presència de Míriam Nogueras, diputada de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, que va voler posar en valor la nova co-candidatura: “la gent ha d’entendre que la feina que es veu no és la d’un sol alcalde o la d’un sol diputat o diputada, sinó la de tot allò que l’acompanya.

El que anuncieu avui és l’equip, la força de les persones quan treballen juntes” – va dir Nogueras, que va aprofitant l’ocasió per desitjar molts èxits als nous candidats -“persistiu, no doneu ni una sola batalla per perduda i no perdeu mai l’humor”.

En format de “Late Show” i presentada per l’actor Joan Maria Vidal, la gala es va plantejar com un fals directe amb música en viu. Buscant la diferència i amb un punt desenfadat, fins i tot va comptar amb una secció de ciència simbòlica, on un experiment va subratllar la importància de sumar per avançar. En acabar la presentació, els dos nous co-candidats van saludar els assistents amb les mans agafades i un fort “anem a totes i anem junts!”.