.

Cartell del Sopar Popular del Catllar

Cartell del Sopar Popular del Catllar

L’Ajuntament del Catllar organitza per aquest divendres un Sopar Popular que tindrà lloc a la Torre d’en Guiu a partir de les 21h.

Les places són limitades i cal recollir el tiquets, a preu de 10€, per l’Ajuntament abans del dia 12. Els interessants en reservar taula en grup els han d’adquirir conjuntament.

El menú compta amb amanida amb formatge de cabra i fruits secs per una banda,  i una fideuada amb gambes i musclos per l’altra, a més de la beguda i el postre. Acabat el sopar tindrà lloc el torn d’havaneres i rom cremat amb el grup ‘Veles i Vents’.

L’alcalde del Catllar, Antonio López, comenta a Tarragona21 que “es tracta d’un sopar popular que es fa cada any a inicis de les festes majors que comencen aquest cap de setmana del 16 i 17 i s’allarguen durant la resta de la propera setmana fins al cap de setmana del 23 i 24 que són els dies forts”. Comenta que el sopar acostuma a reunir al voltant d’unes 300 persones obtenint bona resposta de convocatòria, i fa una crida a la participació.