.

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, i el de la patronal CEOE, Joan Rosell, durant un acte aquest matí a la seu de Foment

Les patronals CEOE i Foment del Treball han descartat implicar-se en el procés sobiranista i han demanat diàleg. És la seva resposta a la petició que va fer el divendres passat el president de la Generalitat, Artur Mas, davant la plana major de l’empresariat català.

“Els empresaris no estem per fer pactes polítics, estem perquè les empreses funcionin”, ha manifestat el president de la CEOE, Joan Rosell. De la seva banda, el president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha reiterat la seva aposta pel pacte fiscal i ha dit que la prioritat de la patronal és generar riquesa. Rosell i Gay de Montellà han coincidit aquest dilluns en un acte a la seu de Foment del Treball.

“Ajudar sí, però involucrar-nos de manera total i absoluta no és el nostre objectiu”. Així s’ha manifestat aquest dilluns Joan Rosell, qui ha subratllat que l’economia necessita estabilitat política per sortir de la crisi. Mentrestant, Gay de Montellà ha demanat diàleg i estabilitat i ha insistit que la missió de la patronal catalana és “generar riquesa i crear ocupació” però no entrar en política.

/* JS para menú plegable móvil Divi */