.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu d’un ple presencial de l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Cedida

Els consellers de l’Ajuntament de Tarragona, Sonia Orts i José Luis Calderón, han demanat a Pau Ricomà tornar a la presencialitat dels plens municipals i també de les comissions informatives que es porten celebrant de forma telemàtica des de l’esclat de la pandèmia per Covid-19 al març del 2020. Aquesta petició la fan, arran de saber que els treballadors públics de l’Ajuntament hauran de tornar al seu lloc de feina presencial el proper 13 de setembre. “

Demanem a l’Alcalde que els polítics tinguin el mateix tracte que la resta de treballadors de l’Ajuntament de Tarragona, si ells tornen al seu lloc de feina presencial, per què nosaltres no?” ha explicat Orts. La consellera també ha dit que “portem més d’un any i mig de pandèmia, i ja sabem quines són les mesures de seguretat que s’han de garantir per tal de poder adaptar els plens i les comissions per evitar riscos innecessaris”.

Per la seva banda, José Luís Calderón ha explicat que “s’han celebrat actes culturals, socials i polítics amb molta gent, amb les mesures necessàries per evitar contagis, no entenem com 27 persones no poden tornar a la presencialitat dels plens i les comissions, tal com han fet a altres institucions com el Parlament”.

“La vacunació ens està permetent evitar contagis i el més important, ingressos hospitalaris i morts, les mesures que es van prendre el març del 2020 ja no poden ser vàlides al setembre del 2021, amb més del 70% de la població vacunada contra la Covid” ha conclòs Calderón.

Per últim, Orts ha mostrat els seus dubtes sobre si Ricomà prendrà alguna mesura al respecte. “Sembla que l’Alcalde està molt còmode, no donant la cara i amagant-se darrere una pantalla, signant decrets d’alcaldia que limitin els drets dels consellers i conselleres, ja és hora que doni la cara davant la representació de la ciutadania de Tarragona” ha finalitzat.

Redacció