.

Un moment del lliurament del premi a la guanyadora

Ahir, dimecres 28 de febrer, la regidora de Turisme, Elidia López; i el director de l’Hotel La Figuerola, Ernest G. Alfonso, van lliurar el premi a l’iger Sonia Bernal (@soniabg41), guanyadora del VII Concurs d’Instagram del Pessebre dels Estels, convocat per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

El premi, gentilesa de l’Hotel La Figuerola, consisteix en una nit d’allotjament amb esmorzar a aquest hotel amb dinar de menú degustació al restaurant El Safareig i accés a la piscina lúdica per a dues persones.

La fotografia d’aquesta veïna de Miami Platja, de l’escena del forn del Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, va ser una de les tres imatges finalistes escollides per l’equip de Turisme i la que va obtenir més vots a la pàgina de Facebook i al perfil d’Instagram de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors. Aquesta imatge apareixerà al calendari de 2025 de l’Ajuntament.

La regidora de Turisme va agrair a la guanyadora i a totes les persones que van participar en el concurs el fet que hagin contribuït a donar a conèixer i a difondre l’encant del Pessebre a través de les xarxes socials.