.

.

TOTS 21


Unes 250 persones gaudeixen d’una obra brillant, guanyadora de dos premis Max el 2018

Unes 250 persones gaudeixen d’una obra brillant, guanyadora de dos premis Max el 2018

Tan sols tres actors van omplir tot l’espai de l’escenari del Teatre-Auditori del Morell aquest passat divendres, en el muntatge Solitudes. I és que encarnen, de manera brillant, fins a quinze personatges diferents en un anar i venir de canvis. Un espectacle que transmet multitud de missatges sense pronunciar ni una sola paraula, i queva rebre una gran acceptació per part dels 250 morellencs que el van poder veure.

Per posar punt final a la temporada hivern-primavera del Teatre-Auditori, la companyia Kulunka Teatro va tornar al municipi després d’haver-lo visitat, durant la temporada 2017, amb la proposta André i Dorin. A més, val a dir que Solitudes va guanyar els Premis Max 2018a la millor obra de teatre i a la millor composició musical.Tot i el rere fons trist de la solitud i la incomprensió de les persones gransque presenta el muntatge, Kulunka hi afegeix uns tocs d’humorque van agradar al públic i que no amaguen la realitat d’allò que volen fer palès: la incomunicació dins de la família i el no entendre les necessitats ni els desitjos dels ancians.

Val la pena destacar també la composició musical, que genera una atmosfera que acompanya a la perfecció el treball de la companyia. Aquest ha estat el darrer espectacle que s’ha pogut veure al Teatre-Auditori del Morell, en el marc de la temporada teatral hivern-primavera. Una programació que va començar al gener i ha acabat aquest mes d’abril, amb vuit propostes de gran qualitat i amb actors i actrius que han fet gaudir els morellencs d’allò més. Quatre mesos que han acabat més de1.800 espectadors, una xifra més que satisfactòria que encoratja la regidoria de Cultura a continuar treballant, ja de cara a l’any vinent, en una temporada teatral del Morell que assolirà la seva desena edició.