.

Imatge d’arxiu d’una anterior ediciò del cross altafullenc

L’AMPA Escola El Roquissar, l’Ajuntament d’Altafulla i el Consell Esportiu del Tarragonès ja fa dies que han obert el període d’inscripcions per al 8è Cros El Roquissar – Altafulla que organitzen amb la col·laboració de l’Escola El Roquissar, el Club Atletes d’Altafulla, l’Escola La Portalada i d’altres persones i entitats del municipi.

La data límit d’inscripció és el 14 de novembre i la prova se celebrarà el proper diumenge 19 de novembre als voltants del centre educatiu.

Aquest cros és puntuable per a la Fase Comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, en l’anterior edició hi van participar un total de 700 alumnes de diferents centres de la comarca. Les curses mini de P-3/P-4 i P-5 no seran competitives i es lliurarà una medalla a tots els participants.

En totes les altres curses hi haurà una classificació individual per categoria. Es lliuraran guardons als tres primers classificats de cada cursa i categoria, i als tres primers classificats del centre escolar organitzador. Hi participaran totes les categories des de prebenjamins fins a cadets. L’horari de la primera cursa serà a les 10:30h, i es començarà a fer el lliurament de premis successivament, a partir de les 12h.

Per a més informació sobre els catorze circuits que es duran a terme en aquesta jornada atlètica, i també, sobre el seu reglament, podeu consultar el bloc del Cros El Roquissar ( http://croselroquissar.blogspot.com.es/ ). L’organització és reserva el dret de suspendre la prova a causa d’inclemència meteorològica i quan ho determini per causa justificada.