.

.

TOTS 21


Aquesta cita esportiva, que tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, inclourà la celebració de diverses curses infantils

Aquesta cita esportiva, que tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, inclourà la celebració de diverses curses infantils

Els amants de l’esport tenen una cita a La Pobla de Mafumet el proper dia 5 d’octubre. Un any més, el municipi acollirà el seu Duatló, una competició que enguany arriba a la seva novena edició. Running Solutions i l’Ajuntament de La Pobla, col·laboren de nou en l’organització d’aquesta prova per a la qual ja s’han obert les inscripcions.

Les persones interessades en participar-hi, poden inscriure-s’hi des d’aquest dijous dia 26 i fins al dijous 3 d’octubre, a través del web duatlopoblamafument.com. Com en edicions anteriors, el 9è Duatló de La Pobla tindrà un circuit de 5 quilòmetres de cursa a peu, 18 quilòmetres en BTT i 2,5 quilòmetres de cursa a peu per finalitzar el recorregut. L’organització ha previst també categories individuals i per parelles, que poden ser mixtes.

A més, també hi haurà curses infantils i premis per als millors duatletes de les diverses categories masculines, femenines, per parelles i competidors locals. Com és habitual, els participants tindran a la seva disposició serveis d’avituallament durant la cursa a peu, dutxa i guarda-roba. De manera anual, aquesta prova aplega uns 150 participants, als quals s’obsequia amb una samarreta tècnica. A més, en arribar a meta, els duatletes podran participar en la botifarrada popular amb la que es posarà punt i final a aquesta jornada esportiva de La Pobla de Mafumet.