.

.

TOTS 21

028 Torredembarra es musica 3 2015

S’obre el termini d’inscripcions per als grups musicals que vulguin participar a la segona edició del “Torredembarra és música”, això com per a aquells locals (bars, restaurants i bars musicals) que vulguin programar actuacions, i que compleixin els requisits establerts. Aquest esdeveniment té com a objectiu fer una mostra de la música que s’està realitzant a la subcomarca i a l’hora promocionar artistes del Baix Gaià. El festival de música al carrer tindrà lloc els dies 7 i 8 d’octubre.
Per a dur a terme les inscripcions o sol·licitar més informació, cal dirigir-se a la Regidoria d’Educació (C/ Alt de Sant Pere, 35 – Patronat Antoni Roig. Telèfon 977 64 00 25, ext. 884), de 8.30 h a 14 h, de dilluns a divendres. Les inscripcions també es poden dur a terme al mateix Ajuntament (plaça del Castell, 8), fins al pròxim 30 de juny. És requisit indispensable que almenys un dels integrants de cada grup estigui empadronat en un dels municipis del Baix Gaià (Torredembarra, Altafulla, Creixell, el Catllar, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Renau, Roda de Berà, Salomó i Vespella de Gaià).
El regidor d’Educació, Jordi Solé, ja va explicar que en aquesta segona edició del “Torredembarra és música” es vol créixer en espais i escenaris. Si l’any passat es van programar actuacions a la plaça de Mn. Joaquim Boronat, pl. de la Font, pl. de la Vila i aparcament de Mañé i Flaquer, enguany es vol ampliar un altre carrer com ara el de Lleida.
El festival “Torredembarra és música” l’organitzen les regidories d’Educació, de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra.