.

Ajuntament de Constantí.

Un any més l’Ajuntament de Constantí aposta per fomentar l’ocupació i per aprovar mesures que incideixin en la reducció de l’atur, sobretot al municipi. Després de la bona experiència dels anys 2016 i 2017, novament es posen en marxa diversos Plans d’Ocupació Municipals dirigits a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, per tal de donar cobertura al sector de població més castigat per la crisi.

Les circumstàncies socials i econòmiques continuen subsistint, i des de l’Ajuntament es considera convenient convocar un nou Pla d’Ocupació Municipal durant els anys 2018-2019 amb la incorporació d’algunes modificacions per tal d’adequar-se millor a la realitat social del moment.

Aquest programa se centra en la contractació temporal de 28 persones per ocupar llocs de treball de peó (14 en cada torn) integrats a la brigada municipal. Com a novetat respecte a altres anys s’incorpora la figura d’encarregat, amb un contracte de dotze mesos. Totes les contractacions van dirigides a persones en situació d’atur i amb pocs recursos, i tenen com objecte facilitar la millora de les seves condicions personals i laborals.

Les sol·licituds per poder participar en el Pla d’Ocupació Municipal 2018-2019 s’hauran de presentar l‘OAC de l’Ajuntament, El termini de presentació de sol·licituds del primer torn serà del 15 al 30 de novembre de 2017, mentre que les sol·licituds del 2on torn es podran fer entre l’1 i el 15 de juny de 2018.

Els períodes de contractació són els següents. El Primer torn: del 15 de gener de 2018 a 15 de juliol de 2018; i el segon torn: del 16 de juliol de 2018 a 15 de gener de 2019

Les bases de la convocatòria, així com tota la informació, es podran consultar a partir del dia 14 de novembre a: http://www.constanti.cat, i també a l’Oficina de Treball Municipal i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Constantí.