.

.

TOTS 21


Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu

Els Mossos d’Esquadra, en tres actuacions diferents, van detenir entre els dies 6 i 7 de febrer sis homes, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força. Els casos es van produir a Móra la Nova, Flix i Tivissa. Els detinguts són dos homes, de 26 i 23 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Tarragona i de Móra la Nova; tres homes d’edats compreses entre els 25 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Maials i Lleida; i un home de 34 anys de nacionalitat espanyola i veí de Tivissa. Tots els objectes recuperats dels robatoris van ser retornats als propietaris. Els detinguts van quedar en llibertat i hauran de comparèixer davant l’autoritat judicial competent quan siguin requerits.

El primer cas es va produir pels volts de les 2:30 hores del 6 de febrer, en un camí rural adjacent a la carretera C-12, dins del terme municipal de Móra la Nova. Una patrulla de mossos, que passava per la zona, va veure dos homes transportant unes caixes, els quals es van posar a córrer en veure la presència policial. Els agents van interceptar-los i van comprovar que transportaven nou safates de planters. Seguidament van comprovar que les plantes havien estat sostretes d’un hivernacle proper al lloc, mitjançant el trencament d’una lona de protecció. Els dos homes, de 26 i 23 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Tarragona i Móra la Nova, van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb els fets.

El segon cas va ser pels volts de les 3:00 hores del 7 de febrer a Flix. Agents dels mossos, que patrullaven per les rodalies de la localitat, van veure com una furgoneta s’incorporava a la carretera C-12 a gran velocitat i en direcció a Lleida. Els mossos van aturar el vehicle, en el qual viatjaven tres homes, i van observar que transportaven tres frigorífics. Mentre identificaven els ocupants, per l’emissora policial van escoltar que s’acabava de produir el robatori d’uns frigorífics a la deixalleria municipal de Flix, on havien forçat una porta d’accés. Els tres homes, d’edats compreses entre els 25 i 28 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Maials i Lleida, van ser detinguts com a presumptes autors del robatori.

El tercer cas es va produir sobre les 23 hores del mateix dia 7 a Tivissa. Un mosso, que es trobava fora de servei, es va adonar que la porta d’un magatzem municipal estava forçada i parcialment oberta. L’agent va sospitar que s’estava produint un robatori a l’interior de la nau, per la qual cosa va demanar reforços a la comissaria. Un cop van arribar diverses patrulles, els mossos van entrar al magatzem i van localitzar un individu que intentava endur-se eines. L’home, de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tivissa, va quedar detingut per la temptativa de robatori.