.

Interior del restaurant

Interior del restaurant

Sirco Esbarjo Gastronòmic emprèn nova aventura a Tarragona i obre restaurant a la Part Alta per apropar diàriament la cuina d’alta qualitat a tots els públics.

Des d’aquesta setmana, Sirco Airlines opera des del número 4 del carrer Major oferint un viatge gastronòmic per diferents continents i països. Seguint la filosofia iniciada als fogons del local de la Marina Port Tàrraco, la carta i els plats es caracteritzen per la constant innovació i l’estil propi.

Adoptant el paper d’una companyia aèria, els comensals poden escollir entre un ampli assortiment de plats que van des dels embotits de primera qualitat de Badajoz o delícies inspirades en la cuina japonesa i tailandesa, fins especialitats d’Itàlia, Mèxic i Perú, fent parada per el millor dels Estats Units. Com és característic de la marca Sirco, les sorpreses estan assegurades, així com les picades d’ullet a la Mediterrània. A tall d’exemple, “La puta i la Ramoneta” és el nom de la proposta catalana, elaborada amb productes tan típics d’aquí com el romesco i l’esqueixada .

Sirco Airlines està capitanejat per Josep Moreno, gerent i xef de Sirco Esbarjo Gastronòmic, que ha optat per un restaurant on menjar diàriament sense renunciar a la qualitat, al mateix temps que s’ofereix una experiència única. Amb un aire vintage, el local s’ha dissenyat inspirant-se en el món de les aerolínies: del sostre, de quatre metres d’alçada , pengen avions i núvols, aquests últims obra d’una artista de Torelló i que funcionen com llums, i la carta s’inspira en els plafons d’informació dels aeroports. El seu lema: It’s time to fly.

/* JS para menú plegable móvil Divi */