.

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i SINZATEC-PIPELINE INFRASTRUCTURE han tancat un acord de cooperació pel qual les dues organitzacions es comprometen a unir sinergies pel progrés de la indústria química del territori. Amb aquest conveni, l’aliança empresarial passa a formar part del programa de Business Partners que té l’Associació.

SINZATEC i PIPELINE INFRASTRUCTURE uneixen forces en aquest acord amb l’objectiu d’aportar solucions tecnològicament avançades en l’àmbit de l’enginyeria industrial aplicada. Especialitzats en el disseny i la instal·lació de sistemes i solucions que permeten la rehabilitació, reparació, reforç, protecció de canonades i estructures d’emmagatzematge (tancs dipòsits) industrials, SINZATEC-PIPELINE INFRASTRUCTURE vetlla per un servei de qualitat caracteritzat per l’eficiència i l’atenció personalitzada dels seus clients.

La signatura del conveni s’ha dut a terme a les oficines de l’AEQT, i ha estat formalitzat per Teresa Pallarès, Directora General de la mateixa; Xavier Barreau, Administrador de PIPELINE INFRASTRUCTURE i Jorge Lamazares, Director Gerent de SINZATEC.