.

Una imatge de la jornada d’ambientació dels nous agents. Foto: Cedida

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona ha rebut 56 nous agents que es distribuiran per diferents unitats desplegades en tota la província.

Els agents s’incorporen a unitats territorials, així com a l’especialitat de Fiscal i Davanteres o a la nova USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància), creada recentment.

Com en altres ocasions, els agents que arriben a la província van assistir durant tot el dia a una jornada d’ambientació policial en la qual són instruïts sobre les singularitats pròpies de la província i del funcionament intern de la Comandància.

Amb aquesta ambientació, se secunda i facilita que els agents adquireixin un millor nivell d’eficàcia, a l’hora de fer el seu treball en una demarcació diferent respecte a l’anterior on desenvolupaven els seus serveis.

És imprescindible que els agents s’adeqüin ràpidament a un nou entorn policial i a la necessitat que focalitzin la seva actuació en el servei al ciutadà i a la coordinació i col·laboració necessària amb tots els altres cossos policials, que desenvolupen el seu treball a la província.

Un altre moment de la jornada. Foto: Cedida

Durant l’acte el subdelegat del Govern ha donat la benvinguda als agents i ha agraït la seva presència a Tarragona, ressaltant els valors i el compromís de la Guàrdia Civil amb la ciutadania i amb la resta de Forces i Cossos de seguretat que treballen en aquest territori.

Igualment el tinent coronel ha dedicat unes paraules de benvinguda als agents i els ha facilitat informació sobre els nous serveis que desenvoluparan.

Durant tot el matí, els nous agents han participat en la jornada d’ambientació, amb diferents xerrades que han tingut com a ponents a personal de la pròpia Comandància, destinat en les Unitats de les quals disposa, com a Policia Judicial, Unitat d’Informació o fins i tot unitats administratives.

Aquests agents, una vegada incorporats a les seves noves Unitats, permetran atendre les necessitats de servei que requereixen els ciutadans de Tarragona tant en la mar territorial, en entorns naturals o en infraestructures estratègiques com és el Port de Tarragona i l’Aeroport de Reus, fent costat a la resta d’Unitats la nova USECIC amb la qual comptarà la Comandància.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */