.

.

TOTS 21


En decoració trobareu una varietat de propostes creatives de mones. Foto: Cedida

En decoració trobareu una varietat de propostes creatives de mones. Foto: Cedida

Simón Coll, fundada l’any 1840, és reconeguda per acompanyar al consumidor en totes les etapes de la seva vida i per la seva gran aposta pel sabor i la qualitat, mantenint viu l’ofici xocolater i integrant a les seves fàbriques tot el procés d’elaboració.

Durant sis generacions i més de 180 anys d’història, l’empresa ha anat adaptant el seu model de negoci fins a arribar a estar present a 50 països, mantenint-se fidel a la preservació del seu ofici i al procés d’elaboració Bean to bar. 

La marca elabora, any rere any, campanya rere campanya, més de 200 figuretes per sorprendre en aquestes dates. Cada temporada és un nou repte de creativitat, qualitat i una minuciosa enginyeria de processos per industrialitzar els productes de Pasqua. L’equilibri perfecte entre el domini de les noves tecnologies i la preservació del procés artesanal és l’èxit de Simón Coll. Per donar resposta a tota mena de públics, l’empresa va inaugurar una nova línia d’emmotllament i decorat l’any passat, oferint nous models que donen resposta a fins: pedagògics, d’entreteniment i d’interacció familiar.

Simón Coll elabora, any rere any, més de 200 figuretes per sorprendre en aquestes dates. Foto: Cedida

Simón Coll elabora, any rere any, més de 200 figuretes per sorprendre en aquestes dates. Foto: Cedida

Campanya 2023 amb un ampli ventall creatiu
Per a aquesta campanya, Simón Coll rendeix un tribut als diferents protagonistes de Pasqua: els padrins, la família, els rebosters i, per descomptat, els més petits de la família. I ho fa mitjançant una categorització de productes que respon als diferents universos de creativitat i tradició.

En decoració trobareu una varietat de propostes que compta amb fórmules de xocolata negra en diferents percentatges, xocolata amb llet i xocolata blanca en el format més funcional pensades per afegir a les mones de Pasqua. Pel que fa a tradicions del món la marca aposta per figures més elaborades i amb un enfocament clàssic, com ara els mítics ous i les gallines, pensades per a tot tipus de públic, fins i tot el més adult i amant del cacau, amb una proposta exclusiva 70% cacau.

Xocolata blanca o negra, per triar i remenar. Foto: Cedida

Xocolata blanca o negra, per triar i remenar. Foto: Cedida

Relacionat amb les aficions, aquesta categoria és una aposta de Simón Coll. Productes dissenyats per cobrir diferents aficions, des de la creativitat fins a la imaginació i fantasia, tots ells en diferents percentatges de cacau per abastir tots els paladars. Hi trobareu pilotes de futbol, moto GP, F1, patins de xocolata, trofeus, entre d’altres.

Finalment pel que fa a l’Imaginari, Simón Coll posa el focus a l’entreteniment i l’entorn dels més petits. És en aquesta línia on la marca n’ha reforçat el disseny, aportant i transmetent creativitat, imaginació i fantasia. Dissenys de dinosaures i unicorns, figures retallables o l’Ou-deco, un espectacular i perfecte ou per als artistes de la casa. Amb aquest regal els més petits faran la pròpia creació. Inclou dues mini-mànigues pastisseres de xocolata blanca i botons de xocolata de colors.

Helder Moya