.

.

TOTS 21


La directora territorial d’Ensenyament, la primera per la dreta, durant la visita

Aquest matí la regidora d’Ensenyament, Cèlia Treserres, ha rebut a Silvia Rodes, directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona; a Immaculada Raguan, directora adjunta; i a Rafael Muñoz, inspector d’Ensenyament. Junts han visitat els tres centres escolars del municipi, l’escola El Cucurull, primer, i l’escola Salvador Espriu i l’institut Roda de Berà, més tard, per conèixer de primera mà el seu funcionament, la situació actual de cada centre, els problemes als quals s’hi enfronten i les perspectives de futur.

A cada centre hi han estat rebuts per la direcció; Mercè Solé en el cas de l’escola El Cucurull, Esther Sánchez, del Salvador Espriu, i per Manel Granado, director de l’institut.

Durant les reunions s’ha exposat el funcionament dels centres, els projectes educatius que es duen a terme, el material i les instal·lacions amb les quals hi compten, les activitats que s’organitzen, així com els trets que els diferencien de la resta. Finalment han visitat algunes de les aules per conèixer als mestres i a l’alumnat.