TOTS 21

La Núria i en Marc es troben amb Brisa. Foto: Tarragona 21

La Núria i en Marc es troben amb Brisa. Foto: Tarragona 21

L’arribada de les vacances i l’estabilitat econòmica han estat els factors decisius perquè en Marc i la Núria decidissin adoptar a la Brisa aquest estiu. Feia temps que volien ampliar la família però no va ser fins aquest divendres que van decidir fer el pas. En el seu cas han apostat per l’adopció com a alternativa a la compra perquè en una primera visita a la protectora la parella va prendre consciència de la gran quantitat de gossos que necessiten una llar. ‘Si podem salvar un no cal comprar-ne cap’ afirma la Núria amb contundència.

En Marc i la Núria buscaven un animal de mida mitjana i tranquil per poder educar-lo dins d’un pis. Les treballadores i voluntàries de la protectora coneixen el temperament de cada gos i les seves necessitats i els hi van aconsellar una gossa com la Brisa.

La parella, molt conscient que tenir un animal de companyia és una responsabilitat, critiquen durament la xifra de 600 gossos i gats que es van recollir l’any passat a la Protectora d’animals de Tarragona. ‘És vergonyós’ afirmen i reconeixen que “la protectora fa una gran tasca”.

La família ha crescut. En Marc i la Núria arreglen tota la documentació i ara que la gossa ja està vacunada i esterilitzada ja se la poden emportar. Pel moment de la trobada han comprat una corretja nova i es mostren il·lusionats davant d’aquest nou repte. Tenen ganes de fer excursions i compartir la vida de parella amb la Brisa, que en sortir de la gàbia està desubicada i resta a l’expectativa de veure la seva nova llar.

Brigitte Urzaiz

En Marc, la Núria i la Brisa abans de sortir de la protectora. Foto: Tarragona 21

En Marc, la Núria i la Brisa abans de sortir de la protectora. Foto: Tarragona 21