.

Com que per veure guanyar al Nàstic un s’ha de comprar la Guia Michelín i recórrer món, el club ha decidit posar-ho fàcil i organitza un nou desplaçament per animar a l’equip lluny de Tarragona. En aquest proper partit a Pamplona, tots els socis i aficionats grana que ho desitgin podran presenciar l’encontre al Sadar que enfrontarà els granes amb el CA Osasuna el proper 1 de desembre, a les 21 hores.

L’expedició sortirà en autocar des de la Plaça Imperial Tarraco el mateix divendres a les 14:45 hores de la tarda, i a les 15 hores des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada a Tarragona s’efectuarà un cop finalitzi el matx.

Els socis i aficionats interessats en viatjar, per donar suport a l’equip davant el CA Osasuna, en el matx corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3, poden comprar el pack complet (autocar + entrada) per 25€, socis; i 30€, els no socis. El dia límit per apuntar-se és el dimecres 29.

Tots els interessats en viatjar a Pamplona ja es poden apuntar a les oficines del Nàstic. L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores. A més a més, coincidint amb el Nàstic – Lorca FC d’aquest dissabte, a les 18 hores, les oficines de la SAE obriran les seves portes des de les 16 hores fins a la mitja part; i posteriorment, des de la conclusió del matx fins a una hora després.