.

Pere Lluís Huguet i Sergio Susín. Foto: Cedida

Pere Lluís Huguet i Sergio Susín. Foto: Cedida

Sergio Susín és el nou portaveu de Ciutadans (CS) a l’Ajuntament de Salou, després d’haver-li traspassat per voluntat pròpia aquesta responsabilitat Pere Lluís Huguet, que ha exercit com a tal des del 2019.

Sergio Susín és graduat en Dret per la Universitat de Barcelona, ​​ha fet un Màster de l´Advocacia Espanyola i un altre d´Empresa i de la Contractació. És advocat en exercici, coordinador d’Activitats a la Diputació de Tarragona i regidor de l’Ajuntament de Salou.

Pere Lluís Huguet, que no concorre novament a les eleccions “per motius personals i els relacionats amb la professió d’advocat”, ha destacat durant el relleu, que és un acte de “responsabilitat política. Crec que ha arribat el moment de prendre aquesta decisió per donar pas a les iniciatives de Sergio Susín. Tots confiem que farà una bona feina en els propers anys a l’ajuntament. És un advocat jove, molt format i bon coneixedor dels problemes que té el nostre municipi”.

El nou portaveu Sergio Susín ha dit que “li agraeixo personalment aquesta decisió. Pere Lluís ha deixat el llistó molt alt al Grup Municipal. Han estat quatre anys de treball conjunt en què ens ha impregnat la seva professionalitat i talent polític. No només a l’ajuntament, sinó també a la Diputació, on comparteixo amb ell el dia a dia. Tindrem una línia municipal de continuïtat que fins ara ha estat molt agraïda pels ciutadans de Salou”.