.

Els candidats de Ciutadans a les generals, avui a l’Antiga Audiència

“Tarragona ha iniciat el compte enrere per fer fora a Pedro Sánchez de la Moncloa”. Així ho ha manifestat el candidat de Ciutadans (Cs) a les eleccions generals per Tarragona, Sergio del Campo, durant un acte d’inici de campanya en l’Antiga Audiència, on ha estat acompanyat per la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, el portaveu municipal de Cs, Rubén Viñuales, i els 32 alcaldables de Cs a la província de Tarragona.

“Avui celebrem tres coses: que farem fora a Sánchez de la Moncloa, que liderarem un govern amb Albert Rivera que miri per tots els catalans i que Ciutadans continua creixent a Tarragona i a tota Espanya com demostra la foto de família aquest auditori”, ha manifestat Del Campo, i ha afegit que “perquè es produeixi el canvi sensat i moderat que representa Ciutadans, cal treballar per a convèncer a aquest 30% d’indecisos que tenim a Tarragona” perquè “cada vegada som més els que diem sí a Espanya, sí a Catalunya i no a Pedro Sánchez i els seus socis populistes i separatistes”.

Per part seva, la diputada tarragonina i portaveu al Senat, Lorena Roldán ha defensat que “Ciutadans és l’únic partit que defensa la convivència, la llibertat i als milions de catalans que patim els abusos del separatisme, la ruptura de la convivència i els llaços grocs que envaeixen l’espai públic” com per exemple els que penjaven a les finestres de la Universitat Pública de Tarragona Rovira i Virgili aquest matí.

Per això, li ha criticat a PP i PSOE que “durant 30 anys hagin mirat cap a un altre costat i ara acusin Cs de ‘crispar'” i ha advertit que “als separatistes se’ls acabarà ‘el chollo’ que han tingut fins ara amb el bipartidisme”.

Finalment, ha instat als assistents a votar en massa el 28 d’abril i “omplir les urnes d’il·lusió i paperetes taronges perquè a partir del 29 d’abril tinguem un govern net i de futur amb Albert Rivera de president”.