.

Sergio del Campo, al centre, amb l’equip de candidats

“Cal treure a Sánchez de la Moncloa per pactar amb els que volen trencar Espanya i iniciar una nova etapa política”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats a les eleccions del 28 d’abril, Sergio del Campo, durant la presentació de la candidatura per Tarragona. I ha valorat la situació derivada del govern de Sánchez d'”emergència nacional” pel que “Espanya necessita un projecte com el de Ciutadans que representi a tots els ciutadans per igual”.

Acompanyat pels candidats a Congrés i Senat en la seu del partit a Tarragona, Del Campo ha assegurat “sentir-se orgullós del treball realitzat en la passada legislatura i dels compromisos complerts en matèria d’autònoms i lluita contra la precarietat amb l’aprovació de la Llei de Cs de mesures urgents per als autònoms”. I també, en l’àmbit territorial “en aconseguir portar més inversions per a la província en els Pressupostos Generals de l’Estat i en la reducció d’impostos als qui més l’han necessitat, els mileuristes”. En aquest sentit, li ha llançat un missatge a la resta de candidats perquè “una vegada passi el 28 d’abril, tots fem lobby en comú per a treballar units quan es tracti de temes de la província”.

Finalment, el candidat al Congrés de la formació taronja per Tarragona ha celebrat que “Cs és el partit que més creix, tal com es va demostrar a Andalusia”, i ha afegit que “en el cas concret de Tarragona, s’està produint aquest mateix creixement, per això al projecte i les llistes s’han sumat companys de Baix Penedès i Terres de l’Ebre, on cada vegada es té més representació i implantació”.