.

Una imatge promocional de Sergio Dalma

Avui dimecres 5 de març a partir de les 10h es posen a la venda les entrades pels primers tres concerts anunciats per l’estiu, tant per la programació ETC com per les festes majors de la ciutat, que són Sergio Dalma (Camp de Mart, 19 juliol), Melendi (TAP, 16 agost) i Malú (TAP, 19 setembre).

Sergio Dalma escull el Camp de Mart per presentar ‘Cadore 33’, un treball nou que reuneix tot el que porta a l’esquena, tot el fet fins ara, que aplega tot el que han après en viatges recents, i mostra un grapat de cançons de forma impecable.

El repte era gran, però per a algú amb el bagatge professional del català, era precisament el repte que més li satisfeia. I sempre tenint present una cosa que Sergio Dalma admet: “Un tipus de 49 anys ja no està per cançons lleugeres, sinó històries potents, veritables, madures”.

D’altra banda, Melendi arriba a Tarragona celebrant el seu 10è aniverrsari, amb una gira on tocarà tots els seus èxits, però també donarà un respàs a cançons que encara no ha fet mai en directe. Aquest és un tour dedicat als seus que el segueixen des del principi, i que busca també mostrar temes del passat als que s’ha incorporat en els últims anys.

Finalment, Malú impregnarà la Tarraco Arena Plaça de força i positivisme, símbols que la caracteritzen i repassarà també gran part dels seus darrers èxits, així com alguns temes nous com Sí o el hit A prueba de ti o Desaparecer. Altres cançons com Blanco y Negro i Aprendiz no faltaran. Un autèntic espectacle pop amb una escenografia impactant que no et pots perdre.

Més informació i venda d’entrades:

Sergio Dalma (19 juliol), Camp de Mart. Venda d’entrades: www.theproject.es  i www.latracaespectacles.com