.

.

TOTS 21


Jordi Sendra, en una imatge d'arxiu a l'Ajuntament de Tarragona

El senador de Tarragona per CiU Jordi Sendra ha reclamat al president de Ports de l’Estat, José Llorca, durant la seva compareixença en la Comissió de Foment del Senat,  que iniciï el 2014 les negociacions perquè el Port de Tarragona sigui considerat de primera categoria i es pugui acabar amb l’actual “greuge comparatiu”.

En aquests moments, tal com ha indicat el senador per Tarragona, els ports de Barcelona, València, Algesires i Bilbao són considerats de primera categoria i amb el de Tarragona representen gairebé el 50% de la xifra de negoci de les autoritats portuàries. Sendra ha assenyalat que el Port de Tarragona “acabarà l’any amb uns beneficis aproximats de 10 milions d’euros i seria just compensar l’esforç continuat d’aquesta Autoritat Portuària durant els últims anys”.

En aquest sentit, ha afegit que “de vegades una inversió modesta en la satisfacció del personal ajuda en gran manera a millorar la competitivitat dels treballadors de l’Autoritat Portuària”.

24 hores servei veterinari

Sendra també ha deixat clar que “s’ha convertit en una necessitat ampliar els horaris del servei veterinari del port perquè pugui exportar animals vius les 24 hores del dia i fer-l’ho més competitiu”. El senador també ha assenyalat que confia, sobre la base de les indicacions de Llorca, en què es treballi per arreglar aquests temes.