.

.

TOTS 21


Imatge del programa que TAC 12 estrena dimarts

TAC 12 estrena aquest dimarts a les 21.30h el concurs ‘Pica Lletres’, en què enguany 60 alumnes de 3r d’ESO de les comarques de Tarragona posaran a prova el seu domini del català. El bateria d’Els Pets i Mesclat, Joan Reig, repeteix com a presentador d’una edició enregistrada a l’antiga Audiència de Tarragona.

Joves d’una desena d’instituts de l’Alt Camp, El Tarragonès i la Conca de Barberà competiran entre ells per superar la principal prova en joc, el lletreig de paraules, però també per resoldre jocs lingüístics, com la pronúncia d’embarbussaments, la detecció de barbarismes i el fet d’haver de relacionar una paraula amb la seva definició.

Del concurs en sortirà un guanyador, que participarà a la Gran Final del proper mes de juny, juntament amb els vencedors de la resta d’edicions locals del concurs. L’alumne que s’imposi a la Gran Final Nacional es proclamarà guanyador del ‘Pica Lletres’ a nivell de tot Catalunya.

El ‘Pica Lletres’ és un projecte de La Xarxa de Comunicació Local i diverses televisions locals catalanes, produït per Antàrtida Produccions.