.

Pere Segura ha presentat aquest vespre, al recinte del Fènix de Vila-seca, la seva candidatura, diversa, il·lusionada, oberta i potent per a les municipals de Vila-seca

Pere Segura ha presentat aquest vespre, al recinte del Fènix de Vila-seca, la seva candidatura, diversa, il·lusionada, oberta i potent per a les municipals de Vila-seca

Sota la marca “Vila-seca Segura”, aquest vespre s’ha presentat la candidatura que encapçalarà Pere Segura a l’alcaldia de Vila-seca de cara a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

L’equip, molt treballat per Pere Segura, suma experiència i innovació, però sobretot té l’objectiu de representar la Vila-seca actual. Aquesta candidatura va ser validada ahir dimecres per l’executiva local i ha estat presentada multitudinàriament davant l’assemblea de militants i simpatitzants, oberta a tothom, a la Societat El Fènix de Vila-seca.

Davant prop de 400 persones, Pere Segura, actual tinent d’alcalde adjunt a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vila-seca, ha donat a conèixer els 31 membres de la seva llista i s’ha adreçat als assistents tot recordant que “a la llista som en realitat, simbòlicament,  32, ja que també volem sumar la veu de totes les persones i de tots els col·lectius socials que estem escoltant i escoltarem durant tot el mandat”.

La candidatura que lidera Pere Segura compta amb persones d’edats compreses entre els 19 i els 66 anys, representatives de tots els barris del municipi, de la Plana, de la Pineda, del Nucli Antic, de la Formiga, del Colomí i del barri Miramar-les Illes. Cal esmentar també que entre els 21 primers llocs de la llista hi ha més dones que homes.

Segons paraules de Pere Segura, “la candidatura és una mostra  dels valors i la diversitat de la Vila-seca actual”, tot recordant que “a la llista hi estan representades les múltiples sensibilitats d’aquesta Vila-seca”  i que “volem escoltar els canvis que el municipi demana per avançar cap al futur amb optimisme i fermesa”.

El candidat a l’alcaldia ha afegit també que el projecte que encapçala es basa en la convivència, en el diàleg i la cohesió social i en tenir molt clares les prioritats i necessitats de totes les persones, de totes les famílies, de Vila-seca.

Envoltat d’un públic molt divers que li han donat suport, Pere Segura ha anunciat que en els pròxims dies se seguirà treballant: per escoltar i incorporar totes les visions; per enriquir el projecte comú per Vila-seca; per, en definitiva, detallar i mostrar un programa de govern obert, concret, engrescador i de compromisos.

Aquestes són les persones que integren la candidatura “Vila-seca Segura”:

1         Pere Segura Xatruch

2         Manuela Moya Moya

3         Josep Toquero Pujals

4         Lucia Teruel Carrillo

5         Cristina Cid Salabert

6         Xavier Farriol Roigés

7         Àngels Poblet Antonio

8         Esmeralda Nuñez Serralta

9         Miguel Angel Almansa Saez

10       Alberto Miguel Bartolomé

11       Maria Lluïsa Clavé Muñoz

12       Jordi Trillo Toro

13       Silvia Herrera Romera

14       David Melero Domenech

15       Alejandra Salor Fernandez

16       Gerard Beltri Pinel

17       Cati Stanicel

18       Salvador Olmedo Amo

19       Josefa Bascón Guerrero

20       Anna Cardona Morell

21       Josep Maria Pujals Vallvé

22       Javier Rodriguez Moreno

23       Fatima Couta Thiam

24       Arnau Salvadó Torres

25       Ruth García Muñoz

26       Antonio Juan García Caballero

27       Marta Graset Estruch

28       Josefina Farriol Pla

29       Pau Toquero Suñe

30       Francisco Almazan De la Paz

31       Josep Poblet Tous