.

.

TOTS 21


La nau del carrer Rovira i Virgili del polígon Agro-Reus on hi havia una segona plantació de marihuana. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones durant el segon desmantellament d’una plantació de marihuana en una nau del polígon Agroreus, al carrer Rovira i Virgili. Un dels dos arrestats ha hagut de ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques després de resultar ferit en intentar escapar dels agents i caure des del sostre de la nau. La plantació, de grans dimensions, comptava amb un sistema elèctric sofisticat. A l’hangar s’ha detectat un elevat consum de fluid elèctric equivalent al consum aproximat de 60 habitatges. L’operatiu d’aquest dijous ha coincidit amb un altre dispositiu en una altra nau, al carrer dels Castillejos. Tot i que a l’interior s’han trobat plantes de marihuana, les plantacions no estarien relacionades entre elles.

La primera entrada a la nau del carrer dels Castillejos s’ha fet aquest dijous al matí, en coordinació amb la Guàrdia Urbana de Reus. La investigació es va iniciar després que la unitat de prevenció de seguretat ciutadana dels Mossos detectessin un elevat consum diari d’electricitat en aquesta nau, que equivaldria al d’unes 130 llars, i trobés indicis de que l’activitat que s’hi duia a terme no coincidia amb la declarada. En canvi, la localització de la plantació interior en una nau del carrer Rovira i Virgili s’ha iniciat a mig matí, després de rebre informacions sobre moviments en aquest equipament arran del dispositiu policial en marxa en uns carrers pròxims.

En el moment de l’entrada dels Mossos en aquesta segona nau, un dels ocupants que es trobava a l’interior ha quedat ferit en caure quan intentava fugir saltant des del sostre. A conseqüència de la caiguda, ha hagut de ser atès pels Serveis d’Emergències Mèdiques. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM. Posteriorment, s’ha procedit a la detenció d’un segon home que s’ha localitzat dins la nau.

ACN