.

Fotografia de família dels representants de les entitats signants del conveni Corner de la Costa Daurada

Fotografia de família dels representants de les entitats signants del conveni Corner de la Costa Daurada

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants d’onze municipis, dues entitats comarcals, sis associacions empresarials i dues entitats privades vinculades al sector turístic, han signat aquest dimarts l’acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. El conegut com a conveni Corner, que arriba a l’onzena edició, preveu la participació a fires i promocions a nivell estatal i internacional, i l’impuls de campanyes publicitàries i d’accions de comunicació i màrqueting conjuntes. En aquesta edició, el conveni intensifica el paquet d’accions i ha augmentat la participació del sector privat.

Enguany participen en aquest acord, per primera vegada, el Patronat Comarcal del Baix Camp, amb la marca Muntanyes de la Costa Daurada, i 7 noves entitats vinculades al sector turístic. Es tracta de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Priorat Enoturisme, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch and Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, i Aquopolis Costa Daurada.

En concret, el conveni estableix l’assistència a les fires ITB, de Berlín; Vakantiebeurs, d’Utrech; WTM, de Londres; IGTM, al Llac di Como (Itàlia); MITT, de Moscou, i el desenvolupament d’un acte promocional que se celebrarà a França (Lió). Pel que fa a les fires estatals es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona. El conveni també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l’Estat i l’estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

Durant l’acte de signatura de l’acord, el president de la Diputació de Tarragona i president del Patronat de Turisme de la institució, Josep Poblet, ha assegurat que el conveni corner esdevé “una autèntica aliança territorial en matèria turística pionera a Catalunya”, i que permet “sumar estratègies i optimitzar recursos”. Així mateix, ha recordat que les aliances “multipliquen el resultat final”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */