.

Foto de família dels guardonats amb les autoritats

El Port de Tarragona ha lliurat aquest vespre els Premis APPORTT, en reconeixement a la important tasca de persones, entitats i empreses que dediquen els seus esforços dins del sector portuari en l’àmbit del Port de Tarragona. Les empreses i institucions guardonades han estat aquestes:

Empresa més activa en la promoció exterior del Port de Tarragona: Schwartz Hautmont, per la seva destacada trajectòria internacional i per la ferma aposta d’inversió en el Port de Tarragona. Empresa innovadora en la construcció i exportació d’estructures metàl·liques i peces de grans dimensions, en les quals s’hi troben calderes, reactors, peces per refineries, unitats modular i offshore.

Premi a la Innovació: a la Cambra de Comerç de Tarragona, en reconeixement al seva especialització en la internacionalització dels productes i serveis que ofereixen les empreses de la demarcació i amb aquesta finalitat la organització de diverses missions comercials a països estrangers.

Premi a la Professionalitat: Capitania Marítima, per participar amb una immillorable estratègia en la redacció de tots els plans d’emergència, pla interior de contingències per a contaminació marina accidental….,  amb la finalitat de posicionar el nostre Port com un port líder en la Mediterrània.

Premi Medi Ambient i sostenibilitat: Vopak Terquimsa, per haver vetllat per a que la seva activitat sigui respectuosa amb el Medi Ambient, per obtenir la certificació EMAS i desenvolupar jornades com el SAFETY DAY, entre d’altres.

Premi especial: Col·legi d’Agents i Comissionistes de Duanes de Tarragona, per haver donat suport a les empreses de la demarcació en la importació i exportació dels seus productes i serveis en les actuacions d’internacionalització.

/* JS para menú plegable móvil Divi */