.

L’aerolínia permet mascotes a bord. Foto: Cedida

Vueling ha presentat el seu nou menú a bord per a la temporada d’hivern 2023-2024 i es converteix en la primera aerolínia europea que ofereix per primera vegada menjar per a gossos en la seva oferta. Es tracta d’una proposta de productes de la reconeguda marca Edgard & Cooper que se suma a altres novetats del catàleg, elaborat en col·laboració amb Newrest Travel Retail.

Entre aquestes es troba també la nova hamburguesa Heüra d’origen vegetal en format entrepà i amb formatge, que s’afegeix a les seves opcions de menú saludable. A més, la companyia incorpora a la seva carta un producte amb un impacte positiu en el seu entorn; es tracta de Robin Good, un snack elaborat de manera artesanal per persones en risc d’exclusió social, saludable i amb un envàs 100% sense plàstic. En línia amb aquest compromís amb l’entorn, cal destacar també la gamma de cosmètics ètics Dr Pawpaw.

Menjar per a gossos, menú saludable amb opcions per a celíacs i cosmètica natural

Vueling, considerada una de les aerolínies més “pet-friendly” d’Europa, s’ha associat amb Edgard & Cooper, una coneguda marca de menjar ètic per a mascotes, convertint-se en la primera aerolínia que ven aliments per a mascotes en els seus vols. Cal recordar que l’aerolínia permet portar mascotes de fins a 8kg, incloent-hi el pes del transportí homologat per a poder viatjar en cabina al costat dels seus amos.

Un gos a bord d’un avió de la companyia Vueling. Foto: Cedida

La nova oferta inclou una selecció d’opcions de menjar saludable, que inclourà una hamburguesa especial d’origen vegetal de Heüra. Una incorporació que se suma a les nombroses opcions vegetarianes ja disponibles a bord, com el cous cous amb verdures o la truita espanyola que es pot acompanyar amb uns pics.

La nova carta també compta amb una varietat d’opcions per a celíacs, amb una selecció de productes com una palmera de pasta fullada, un muffin doble xocolata o uns xips de Kale amb tomàquet i orenga.

A partir d’ara, els passatgers també podran adquirir una gamma de productes cosmètics naturals per a la cura diària de la signatura Dr. PawPaw per a la cura de la pell, elaborats amb ingredients naturals d’origen ètic i envasats amb materials respectuosos amb el medi ambient. Per a això, s’ha creat una gamma especial de viatge que conté productes amb el primer ingredient del món, el papayalurónico, i el seu producte capil·lar especial 7 en 1, que simplifica la rutina de viatge i estalvia temps i espai.

A principis d’enguany, una enquesta duta a terme per Loveholidays va revelar que la companyia havia estat nomenada l’aerolínia de baix cost amb el menjar més nutritiu en l’aire, ocupant el segon lloc entre totes les aerolínies europees de curt recorregut.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */