.

.

TOTS 21


La Junta de Govern de l’Ajuntament de Constantí ha aprovat inicialment en data 7 de juny les Bases del projecte dels Plans d’Ocupació Local dels anys 206-2017.

Les circumstàncies socials i econòmiques difícils per a una part de la població continuen subsistint, per la qual cosa des del consistori s’ha considerat convenient convocar un nou Pla d’Ocupació Municipal per als anys 2016 i 2017 incorporant algunes modificacions per tal d’adequar-se millor a la realitat social del moment.

L’Ajuntament de Constantí aposta per prendre mesures per pal·liar la difícil situació de les persones aturades que es troben en situació de cerca activa de feina. Els nous plans d’Ocupació es basen en la contractació temporal de diverses persones que es trobin en situació d’atur amb l’objecte de facilitar la millora de les seves condicions personals i laborals.

Els nous Plans d’Ocupació incorporen una acció formativa. Es tracta d’un curs per aconseguir la Tarja Professional de la Construcció (TPC) de 32h., que es farà dintre de les hores de treball. Els llocs de treball vindran assignats per l’Ajuntament i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments i espais públics i de les zones verdes del municipi, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà i d’instal·lacions i edificis municipals.

Es preveu la contractació de 30 persones en dos torns consecutius. Entre els requisits es demana estar inscrit a la Borsa de Treball Municipal, i no percebre cap tipus d’ingrés per prestació, subsidi o altre tipus d’ajut econòmic.

Les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC de l’Ajuntament. Per al 1er torn, s’hauran de presentar entre els dies 1 i 15 de juliol; per al 2on torn, del 16 al 31 de gener. Les bases i l’anunci de la convocatòria es poden consultar a: http://www.constanti.cat/plans-docupacio-2016-17