.

El cupó de l'ONCE de les Fests d Santa Tecla

El cupó de l’ONCE de les Fests d Santa Tecla

Aquest de matí s’ha presentat el cupó que l’ONCE dedica dijous 22 de setembre a les Festes de Santa Tecla en Tarragona.

Cinc milions i mig de cupons portaran la imatge d’aquestes festes per tot l’Estat. Les festes de Santa Tecla tenen el reconeixement de Festa d’interès turístic nacional, atorgada pel govern de l’Estat espanyol, i el de Festa patrimonial d’interès nacional, per la Generalitat de Catalunya.

L’acte ha comptat amb les intervencions de l’alcalde Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; de la tinent d’alcalde de Serveis Socials, Anna Santos; del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau i de la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha subratllat que “és un luxe que el cupó de l’ONCE porti un símbol de la ciutat de Tarragona com són les Festes de Santa Tecla. És un regal preciós. I un pas més, molt especial, de la implicació que l’Organització té a la vida de la ciutat en el àmbit social, cultural i de convivència. Una implicació que ajuda a millorar Tarragona, sobretot la vida de les persones”.

Imatge de l'acte de presentació avui del cupó

Imatge de l’acte de presentació avui del cupó

Ballesteros ha recordat que el programa de Santa Tecla sempre es publica en Braille gràcies a l’ONCE. I ha afegit que aquestes són unes festes per a que tothom les pugui celebrar intensament. “El cupó és la cirereta del pastís”, va afegir.

El delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau, ha destacat que el cupó de les Festes de Santa Tecla ja està a la venda a Tarragona. “Aquest cupó és una manera de tornar als ciutadans de Tarragona tot el que ens donen cada dia. El cupó ajuda a fer difusió de Tarragona a tot l’Estat i és la nostra contribució a la promoció turística i cultural d’una ciutat que mereix encara més reconeixement”.

El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,50 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Tarragona està de sort

Les terres tarragonines estan de sort. El sorteig del Cupó Diari de l’ONCE va deixar al centre de Tarragona més d’un milió d’euros en el sorteig de dijous 8 de setembre. Natividad Ojeda García, venedora de l’ONCE amb el punt de venda a la Rambla Nova, 57 (Tarragona), va vendre cinc cupons premiats amb 35.000 euros cadascú. Un d’ells agraciat amb ‘La Paga’: 3.000 euros al mes durant 25 anys (1.075.000 euros en total).

/* JS para menú plegable móvil Divi */